O NAMA

Naše viršle imaju ukus, miris i priču. Nose nostalgiju za vremenima kada nam je bilo bolje. Kada je hrana bila zdrava i budila čula. Od milošte viršle u zemički su nazivane, uličarke, senfare. “Glumile” su sa Ljubom Moljcem, sa Crnim u Sivom Domu… Na njima su odrasle generacije krajem sedamdesetih i tokom osamdesetih godina već prošlog veka!

Prva fast food hrana u Beogradu su bili PKB kiosci crvene boje sa viršlama, trouglastim jogurtom, minjonima i pogačicama. Nestali su, neočekivano, usled invazije Mc Donald’s restorana. Korupcija je i za to pripremila teren, uništavajući kioske iz lanca jake firme, PKB-a, koji su imali razradjen posao. Došlo je vreme bezukusne hrane. Umesto kvalitet i ukus kao nekada, mamac su igračkice i reklama.

Naš brend je nazvan “Viršlomobil - beogradske viršle”. Viršlama i svojom crvenom bojom mikro-kamion podseća na nekadašnje kioske. Provereni stari proizvod u novom savremenom vidu prodaje! Ukazala se potreba za Viršlomobilom.  Zadovoljava potrebe gradjana, turistički je atraktivan, ne smeta, ne oštećuje, ne zagadjuje, pomera se posle par sati na drugo mesto u zavisnosti od kretanja ljudi, dogadjaja, vremenskih (ne)prilika…

                     Naš slogan je ”Gde su ljudi tu smo  i mi”. Pozivaju nas na proslave, promocije i zabave.

 
 
   
   
Copyright by Virslomobil © All rights reserved. Designed by Lea™